Campusdag, lørdag d. 21. september!

11. september 2013

Mange muligheder er i spil til det uddannelsescampus, der skal ligge ved stationen. Derfor er alle inviteret til borgermøde, der første del af dagen kommer til at foregå i telte på gaden. 

Hvilke kvaliteter ligger der i at have et campus i midtbyen? Hvordan kan man bedst integrere et nyt uddannelsesmiljø? Og hvilke ideer og tanker vækker et campus?  

Det er blot nogle af de spørgsmål, Næstved Kommune ønsker at tale med borgerne om lørdag 21. september. Derfor er alle inviteret til et borgermøde, der er delt op i to bidder.

Dialog på gadeplan

Fra 10.00 til 12.00 foregår det udendørs i telte, hvor planerne om et campus bliver gjort mere konkrete med skitser. På den baggrund kan man komme med input, som bliver taget med videre til yderligere diskussion senere samme dag. Teltene bliver stillet op på udvalgte områder i bymidten. Det vil sige ved stationen, i Markkvarteret og på Axeltorv.  

 

Dialogen fortsætter med campusspil

Borgermødet om fremtidens campus fortsætter om eftermiddagen, hvor alle er inviteret med i Gl. Ridehus på Kulturcenter Grønnegades Kaserne kl. 14 – 16.30. På mødet vil der være en præsentation af de foreløbige overvejelser i forbindelse med masterplanen, samt et inspirationsoplæg ved professor Peter Maskell fra CBS.

Bagefter vil egne og andres input blive taget med videre i campusspillet. Her vil man på en sjov og anderledes måde kunne afdække de ønsker, behov, ideer og konkrete holdninger, der er til Campus og byen.

 

Se program for eftermiddagens dialogmøde her - eller nedenunder:

Program campusdagens dialogmøde 01

Næstved Kommune